Toimitusalueet ja toimitushinnat

DataFlora toimittaa kukkia kaikkialle Suomeen sekä yli 100 maahan. Toimitusalueet ja toimitushinnat määräytyvät kattavan kauppiasverkostomme myötä, ja Suomessa kukkia saa kaikkialle.

Tilaukset Suomeen voit tehdä helposti internetsivujemme kautta. Tilauksia voi tehdä myös asiakaspalvelumme kautta numerosta 020 360 210 tai sähköpostilla df@dataflora.fi. Maksamiseen käytämme Paylinkin palvelua, jossa voit maksaa kaikkien pankkien tunnuksilla ja yleisimmillä luottokorteilla.

Toimitushinta pitää sisällään kuljetuksen ja kukkavälitysmaksun. Toimitusmaksu vaihtelee paikkakunnittain postinumeron mukaan.
Yleisimmin toimitusmaksu on 16-22 euroa. Toimitukset etäällä sijaitseviin kohteisiin ja saaristoon ovat kalliimpia.
Internet -tilausjärjestelmämme antaa kuljetushinnan postinumeron perusteella.

DataFlora pidättää oikeuden peruuttaa tilaus, mikäli vastaanottajan osoite on kaukana lähimmästä toimipisteestä, eikä tilaajan maksama kuljetushinta riitä kuljetuksesta aiheutuneiden kulujen kattamiseen.
Tällöin maksettu hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle.

Samalle päivälle tilatut kukkatoimitukset pitää jättää takarajaan mennessä: Takarajat löydät aukioloaikojen yhteydestä. Huomioithan, että loma-aikoina ja pyhinä aukioloajoissa saattaa olla muutoksia.
Paikkakuntakohtaisia eroja takarajoissa saattaa olla. Mikäli tilauksen perillemeno tiettynä päivänä on erityisen tärkeää kannattaa tilaus jättää viimeistään edellisenä arkipäivänä. Tilauksen voi tehdä myös hyvissä ajoin ennakkoon!

Toimitusalueet ja toimitushinnat. Kukista tehty koristeellinen maapallo
Kukkia yli 100 maahan.

Emme takaa kukkien toimitusta sunnuntaisin eikä juhlapyhinä. Mikäli pyhä/sunnuntaitoimitusta ei ole, viedään kukat perille seuraavana arkipäivänä. Sunnuntaitoimitukset ovat mahdollisia useimmille paikkakunnille.

Kukkatilaus ulkomaille on helpointa tehdä sivuiltamme.

Mikäli sinulla on kysyttävää, puhelinpalvelumme auttaa mielellään puh.  020 360 210.