Tilaukset ja toimitukset ulkomaille.

Kukkatilaus ulkomaille? Voit tehdä sen verkkosivujen kautta samaan tapaan kuin Suomeenkin.

Toimitamme kukkia yli 100 maahan. DataFlora on osakkaana Teleflor International Ltd:ssä, joka on yksi maailman suurimmista kukkavälittäjistä.
Useisiin maihin kukkatoimitukset ovat mahdollisia jopa samallekin päivälle. Huomioi paikalliset kellonajat, mikäli haluat tilauksesi perille samana päivänä. Monet maat ovat hyvin suuria ja osa tuotteista vaatii tekoaikaa, joten on aina hyvä tilata kukat reilusti etukäteen. Toimituspäivän suhteen kannattaa ottaa päivä pari ennakkoa, jos kukka pitää olla nimenomaan tiettyyn päivään mennessä perillä.

Kukkakimput tehdään aina paikallisten tapojen ja tyylien mukaisesti. Monissa maissa floristinen tyyli on hyvinkin erilainen Suomeen verrattuna. Kaikki verkkokaupasta valitut tuotteet ovat viitteellisiä ja niitä joudutaan muuttamaan usein. Valitsemasi tuotteen kuvaus käännetään toimestamme englanniksi ja välitetään sellaisenaan toimittavaan maahan. Lopullinen tuote saattaa kuitenkin usein poiketa valitusta tuotteesta, monesta syystä johtuen. Kyse on tuoretavarasta ja sen vuoksi valikoimissa on isojakin eroja eri maissa. Esimerkiksi surukotiin toimitetut kukkatervehdykset poikkeavat joskus suomalaisesta tyylistä, ja tehdään paikallisen tavan mukaan. Meille suomalaisille tuttu sininen sävy tuottaa usein vaikeuksia monissa maissa ja se korvataan useimmiten lilalla.

kukkatilaukset ulkomaille-sivun koristeellinen kukista tehty maapallo
Avullamme teet kaikki kukkatilaukset ulkomaille. Vaikka ystävä olisi kaukana, kukkalähetys tuo tullessaan läheisyydentunteen ja aitoa välittämistä.

Näin teet tilauksen

 1. Valitse mieleisesi tuote
 2. Valitse kortti ja kirjoita korttiteksti.
  Korttiteksti voi olla suomeksi tai haluamallasi kielellä. Huomioi että skandinaavisten kirjainten käyttö ei kaikkiin maihin välity sellaisenaan vaan ne korvautuvat ae- ja oe-yhdistelmillä.
 3. Siirrä tuote ostoskoriin ja siirry kassalle
 4. Anna omat yhteystiedot
 5. Anna vastaanottajan tiedot. Mikäli kyseessä on kukkatilaus hautajaisiin, anna kenttiin kappelin nimi ja omaisen nimi. Ulkomaan tilauksia ei voida välittää ilman vastaanottajan puhelinnumeroa.
 6. Valitse toimitusmaa alasvetovalikosta.
  Maavalinnan jälkeen ”Tilauksesi”-osioon latautuu toimituspäivä- ja kuljetushintavalikko. Mikäli päivän kohdalla ei näy hintaa, kyseisenä viikonpäivänä ei ole toimituksia valitussa maassa (esim. sunnuntaisin). Mikäli koko toimituspäivävalikko on tyhjä kannatta soittaa toimistollemme, niin varmistamme toimituksen onnistumisen kyseiseen maahan. Toimitukset eivät ole mahdollisia sotaa käyviin tai epävakaisiin maihin. Kuljetushinta pitää sisällään kaikki lähetys- ja kuljetuskulut valitsemaasi osoitteeseen.
 7. Täytä tilauksen kommentit vapaamuotoisesti. Esim. jos kyseessä on kukkatilaus hautajaisiin, voit täyttää tähän kenttään tarpeellisia tietoja esimerkiksi kenen hautajaisista on kyse ja mihin aikaan siunaus pidetään.
 8. Maksa tilaus haluamallasi maksutavalla.
 9. Tämän jälkeen tilaus välittyy Helsingin toimistollemme, käymme tilauksen läpi ja varmistamme että toimitus onnistuu.
 10. Olemme yhteydessä teihin sähköpostilla tai puhelimitse mikäli havaitsemme tiedoissa puutteita tai meillä on kysyttävää.