DataFlora-kauppiaaksi?

DataFlora – 35 vuotta kauppiaan parhaaksi

Etsimme uusia DataFlora-kauppiaita

Haemme kauppiaita ensisijaisesti suurimpiin kaupunkeihin sekä paikkakunnille, joissa ei ole ennestään DataFlora-liikettä.

Kukkavälitys on tärkeä osa kukkakaupan palveluvalikoimaa. Asiakkaat kansainvälistyvät ja maailma pienenee koko ajan. Kukkalähetykset toiselle paikkakunnalle ja jopa toiselle puolelle maapalloa ovat jokapäiväisiä tarpeita asiakkaillamme. Liittymällä DataFlora kauppiaaksi on näiden asiakastarpeiden tyydyttäminen helppoa ja vaivatonta.

DataFloralla on 320 kauppiasta eripuolilla Suomea ja se kuuluu TeleFlora internatiolin myyntiverkostoon, joka tarjoaa kukkavälityspalvelua yli 100 maahan. DataFlora on TeleFlora International ketjun partneri ja ainut edustaja (yksinoikeus) Suomessa. Suomalainen vastaavan niminen yhtiö ei kuulu TeleFlora Internationaliin.

Näin DataFlora sujuvoittaa toimintaasi

1. Yli 300 kaupan yhteystiedot ja kuljetushinnat löytyvät helposti myyntikansiostamme
2. Saat yhden kuukausilaskun ostoistasi.
3. Saat kunnollisen tositteen kirjanpitoosi verrattuna suoramaksuihin tileille, näin voit vähentää arvonlisäverot omassa verotuksessasi.
4. DataFlorassa kauppias päättää, millä tavoin haluaa tilauksia vastaanottavan. Kauppiasta ei pakoteta tiettyyn toimintamalliin tai investointeihin.

DataFlora-kauppiaana et maksa turhasta

Emme peri yhteistyöstä mitään ylläpitomaksuja.
DataFlora myynnistä jää myyjällekin kunnon siivu. Esim. 35 € jättää myyjälle 10-15€.
DataFloran kauppias lupaus “maksat vain kun saat lisää myyntiä”

DataFlora-kauppiaana tarvitset vain puhelimen, sähköposti sujuvoittaa kuitenkin kukkavälitysten vastaanottoa ja lähetystä.

DataFlora-ketjuun on helppo liittyä

Soita toimistoomme tai tee jäsenhakemus netissä.

Jäsenyys edellyttää takuurahan 250 euroa maksamista, takuuraha palautetaan sinulle jos päätät lopettaa välitystoiminnan.