gtag('config', 'AW-1035581183'); -->

Miten netistä tilataan kukkakimppu?

MIten netistä tilataan kukkakimppu? Pinkki tulppaanikimppu

Ystävän syntymäpäivä on tänään ja lahja postittamatta? Yllättäviä suru-uutisia tuttavalle toisella puolella Eurooppaa? Kukkalähetys on vastaus pohdintoihisi, miten lähettäisit lämpimät ajatukset hänelle, joka niitä tarvitsee.

Miten netistä tilataan kukkakimppu? Kukkalähetyksiä on voinut lähettää jo vuosikymmenten ajan. Vanhaan aikaan saatettiin kävellä omaan lähikukkakauppaan tai pirauttaa luottokauppiaalle, ja niin silloin kuin nytkin, pääasiassa kukkavälitykset liikkuivat samankaltaisissa kukkakauppaverkostoissa. Luotettavat kauppiaat ovat välittäneet tilauksia toisilleen jo vuosia. Nettikukkatilaukset nojaavat näihin samoihin verkostoihin, ja DataFlora toimittaakin kukkia kaikkialle Suomeen näiden kauppiaiden avulla.

Jos tilaat kukkia Vaasasta Parkanoon, kimppua ei kasata Vaasassa kukkakylmiöstä vaan parkanolaisen kauppiaan valikoimasta. Tästä syystä kukkakimppu voi poiketa hieman toivotusta, etenkin jos tilaus tehdään samalle tai seuraavalle päivälle eikä toimittajaliikkeen ole mahdollista tilata tai hakea tukusta juuri toivottua kukkaa. Siispä esimerkiksi punaiset ruusut voivat olla eri kokoisia, neilikat eri sävyisiä tai callat joutua korvaamaan vaikkapa valkoliljoilla. Kimpun yleisilme ja tunnelma pyritään kuitenkin pitämään mahdollisimman paljon kuvan- ja toivotunkaltaisena. Kukkavälityksen kukkakimppu sidotaan tuoreista kukista paikallisella tyylillä ja ammattitaidolla, ja DataFloran online-kukkakaupan kuvat toimivat ohjenuorana kauppiaille, eli kauppiaat toteuttavat kimput mahdollisimman kuvankaltaisina valikoimansa puitteissa.

Miten netistä tilataan kukkakimppu?

Alkuun päästäksesi tarvitset vain vastaanottajan yhteystiedot. Valitse haluamasi kukka valikoimastamme, valitse toimituspäivä ja täytä vastaanottajan yhteystiedot, omat yhteystietosi, kirjoita korttiteksti ja maksa tilaus verkkokaupassa haluamallasi maksutavalla – me hoidamme loput! Askel askeleelta-tilausohjeet löydät aina verkkosivujemme alalaidasta.

 

Äitienpäivän kukkakimppu jossa aniliininpinkkiä pionia ja punaista ruusua
Äitienpäivän kukkakimppu jossa pinkkiä ja punaista pionia ja ruusua